Begrafenissen Hoboken

 

Het hoofdhuis of de maatschappelijke zetel is gelegen op De Bruynlaan 177 aan “De Zwaantjes” te Hoboken.  Hier is het in 1904 allemaal begonnen en om met de tijd mee te gaan werd reeds meerdere keren in dit bouwwerk geïnvesteerd. Een eigen  rouwcentrum voorzien waar iedereen een afscheid zou kunnen regelen volledig naar persoonlijke keuze in een warme omgeving was de droom van Louis De Cock zaliger.

In ons rouwcentrum bestaat de mogelijkheid om op een serene, persoonlijke én intiemere sfeer dan in een grote aula, afscheid te nemen van uw dierbare overledene. De plechtigheden kunnen worden uitgevoerd volgens alle geloofsovertuigingen en dit in samenwerking met onze eigen voorgangers van consulenten. Het streven naar een verpersoonlijking van een plechtigheid geeft een passend voorbeeld van het “rouwen voor” en “verwerken van” een groot gemis.

Locatie Auditorium & Rouwcentrum:
De Bruynlaan 177
2660 Hoboken
Tel: +32(0)3 827.34.77

Ons rouwcentrum bestaat uit rouw- en verzorgingskamers uitgerust met hygiënische koeltafels. Er is altijd mogelijkheid tot het brengen van laatste groet van een gelegenheid tot samenkomst voor de begrafenis. Onze gekwalificeerde medewerkers staan ​​in een verzorgde en respectvolle opbaring van de overledene.