history01Firma Louis De Cock nv is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1904.
Het wagenpark was destijds van eenvoud: een koets met paarden.

Door de familie De Cock worden, ondanks de vooruitgang waarin iedereen moet trachten te volgen, de waarden van oude rituelen nog steeds bewaard en zelfs tot heden kan een begrafenis nog steeds voorgegaan worden met diezelfde paardenkoets in plaats van de hedendaagse corbillard of lijkwagens. Om toch nog een extra stap verder te gaan in het begeleiden van uw dierbare naar de laatste rustplaats werd onlangs een Rolls Royce aangekocht.

Steeds meer uitbreiding was een vereiste, de kisten werden in eigen huis vervaardigd en ook het rouwdrukwerk kon niet ontbreken. Voor een snellere dienstverlening betreffende het rouwdrukwerk werd geopteerd voor een eigen drukkerij met de naam “Kremaco”. In deze drukkerij werd onlangs nog extra geïnvesteerd om onze klanten zoveel mogelijk keuze te bieden en uiteraard om uw drukwerk een meer persoonlijke toets te geven.

Historiek Firma Louis De Cock

Heden ten dage kunnen we stellen dat de stichter destijds de bouwsteen was, waarop inmiddels de 4de generatie – De Heer Anthony De Cock – nog steeds blijft voortbouwen om een sereen afscheid te geven aan uw dierbare.