Begrafenis Antwerpen? Voor hen die zich niet zo goed meer kunnen verplaatsen trachten wijzelf dichter naar de mensen te komen. In onze winkel in Antwerpen staan ​​wij met raad en daad bij afspraak. Ongeacht uw vragen hopen wij de dienstverlening te kunnen uitvoeren.

Begrafenis Antwerpen

Een begrafenis kan een reflectie en viering zijn van een leven, maar ook als erkenning van een verlies. Wij geloven in het helpen en ondersteunen van gezinnen bij het kiezen van een begrafenis. Een uitvaart die het meest verleden bij de persoon die overleden is.

De begrafenisplechtigheid is een belangrijk onderdeel van het genezingsproces. Voor veel mensen is de betrokkenheid op zo’n moment het begin van het loslaten. Wij geven gezinnen de kans om net zo betrokken te zijn als ze zelf willen bij de praktische en emotionele stadia die horen bij het afscheid.

Wij hebben ervaring in het organiseren van begrafenissen die diverse religieuze en spirituele overtuigingen bepalen. Wij spannen ons rossen in om de wensen van de overledene en hun families te gebruiken.

Begrafenis Antwerpen

Reeds 4 generaties regelen wij begrafenissen te Antwerpen en omstreken. Waar u zich ook in Vlaanderen bevindt, helpen we u graag ter plaatse verder.

Begraafplaatsen:

In en rond Antwerpen zijn er verschillende begraafplaatsen waaronder het meest bekende “Schoonselhof”, ook wel het Antwerpse Père Lachaise genoemd. Wij geven de nodige informatie en helpen u bij uw keuze van begraafplaats.
Meer informatie rond de verschillende begraafplaatsen in Antwerpen en omstreken kan u hier alvast vinden.

“Met uw vriendelijkheid, respect, professionaliteit en geruststellend advies, was ik in staat om een ​​waardig en toch intiem afsheid voor mijn vader te organiseren met een begrafenisstoet waar hij trots op zou zijn geweest” E. Vandoren

 

CONTACTGEGEVENS

Firma De Cock
(t ‘Eilandje)
2000 Antwerpen
03-827.34.77