Begrafenis Antwerpen? Voor hen die zich niet zo goed meer kunnen verplaatsen trachten wijzelf dichter naar de mensen te komen. In onze winkel in Antwerpen in de Nassaustraat (‘t Eilandje) staan wij u met raad en daad bij op afspraak. Ongeacht uw vragen hopen wij u de nodige dienstverlening te kunnen verschaffen.

Begrafenis Antwerpen

Een begrafenis kan een reflectie en viering zijn van een leven, maar ook als erkenning van een verlies. We geloven in het helpen en ondersteunen van gezinnen bij het kiezen van een begrafenis. Een uitvaart die het meest past bij de persoon die overleden is.

De begrafenisplechtigheid is een belangrijk onderdeel van het genezingsproces. Voor veel mensen is de betrokkenheid op zo’n moment het begin van het loslaten. Wij geven gezinnen de kans om net zo betrokken te zijn als ze zelf willen bij de praktische en emotionele stadia die horen bij het afscheid.

Wij hebben ervaring in het organiseren van begrafenissen die diverse religieuze en spirituele overtuigingen omvatten. Wij spannen ons steeds in om de wensen van de overledene en hun families te vergemakkelijken.

Begrafenis Antwerpen

Reeds 4 generaties regelen wij begrafenissen in Antwerpen en omstreken. Waar u zich ook in Vlaanderen bevindt, wij helpen u graag ter plaatse verder.

Begraafplaatsen:

In en rond Antwerpen zijn er verscheidene begraafplaatsen waaronder het meest bekende “Schoonselhof”, ook wel het Antwerpse Père Lachaise genoemd. Wij verstrekken de nodige informatie en helpen u bij uw keuze van begraafplaats.
Meer informatie rond de verschillende begraafplaatsen in Antwerpen en omstreken kan u hier alvast vinden.

“Met uw vriendelijkheid, respect, professionaliteit en geruststellend advies, was ik in staat om een waardig en toch intiem afsheid voor mijn vader te organiseren met een begrafenisstoet waar hij trots op zou zijn geweest” E. Vandoren

 

CONTACTGEGEVENS

Firma De Cock
Nassaustraat 11 (t’ Eilandje)
2000 Antwerpen